7+1 övtáska viselési tipp, hogy szupermenőn nézz ki!

övtáska

Őrülten divatos ma deréktáskával rohangálni. Ennek a praktikus darabnak éppúgy helye van a hétköznapokon, mint a fergeteges bulikban. Pedig volt idő, amikor a hasitasit a piaci kofák pocakja alatt lógó borzalmas turista kiegészítőnek tartottuk. De ma már az övtáska viselése trendibb, mint valaha. Ezért borzasztóan unalmas lenne mindig a derékra csatolni.

Szerencsére klassz divatötletekből nincs hiány. Az övtáska viselése így lesz trendi, hogy szupermenőn nézz ki – a TáskaCity online táskabolt ajánlásával.

7+1 trendkövető övtáska viselési tipp

1. Crossbody – keresztben

Az övtáskádat crossbodyként is hordhatod, ha szabad kezekre van szükséged. Az összecsatolt hasitasit dobd át az egyik válladon, és igazítsd előre a mellkasodon, vagy a hátadon – ahová szeretnéd. A fantáziádra van bízva az is, hogy pulcsin, kabát alatt vagy fölött hordod. Egy a lényeg: nem tudsz hibázni!

2. Csak lazán – 360 fokban

A klasszikus módon derékra csatolás talán lerágott csontnak tűnik, de mégis pofonegyszerű módja annak, hogy legféltettebb értékeidet biztonságban tudd. Vigyél bele egy kis lazaságot és csúsztasd el a tatyót oldalra. Sétálás vagy bringázás közben pedig viselheted hátul, így semmi nem zavarhat a szabad mozgásban.

3. Még lazábban – válltáskaként

Csapd fel a válladra, mint egy klasszikus válltáskát, és már indulhatsz is. Ha igazán trendkövető akarsz lenni, akkor a nagyobb méretű, XL-es fazonokat viseld így, ami még egy hatalmas téli kabáttal is jól mutat.

4. Kabáttal hordva

Zord időben sem kell lemondanod az övtáska viselésről. A vastag pufidzseki elrejti az alakodat? Rögzíts magadra egy övtatyót, amivel kiemelheted a derekadat a szibériai hidegben is.

5. Irodába

Blézerrel, zakóval párosítva tökéletes munkahelyi outfit. Ehhez az összeállításhoz egy visszafogott, minimalista stílusúderéktáskát válassz magadnak.

6. Kabátöv helyett

Szövetkabát övtáskával? Naná! Csatold fel a kabátöv helyett, kívülre, hogy stílusos legyen a megjelenésed. Egy lapos fazonú, diszkrét darabot a dzseki alatt is kényelmesen viselhetsz.

7. Játssz a színekkel!

Teremts drámai kontrasztokat, viselj fehér kabáthoz fekete táskát, vagy fordítva. Hökkentsd meg a környezetedet, és vállalj be élénk színű kiegészítőket is a hétköznapokon.

+1. Anyagok és formák

Rugaszkodj el a valóságtól, és próbálj ki a különleges formájú darabokat is. Tegyél egy próbát a szőrmetáskával, és variáld a különböző textúrákat egymással – a puha szőrmét a hideg bőrrel. Garantáltan divatorgiában lesz részed!

Kedvenc hasitasidat mindennap változatosan hordhatod. Az övtáska viselésétől ne foszd meg magad, mert ennél lazább kiegészítőd nem lesz. Kísérletezz vele bátran!

Kép forrása: Unsplash.com / Szerző: Ksenia Varapaeva

Hirdetés (X)