A pedikűrösök útmutatója az Unibrace körömszabályozáshoz: Tippek és trükkök

körömszabályozás

Ápolt megjelenésünk szempontjából a lábakra különösen oda kell figyelnünk. Ha például körömproblémában szenvedünk, akkor azzal biztosan foglalkoznunk kell, hiszen egy deformált vagy benőtt köröm komoly egészségügyi problémákat is okozhat.

Ma már hatékony eszközök és különleges technikák állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy ezeket kiküszöböljük. Ilyen például a körömszabályozás, amelyet nagyon sokan vesznek igénybe a problémák megszüntetése érdekében.

Mit jelent pontosan a körömszabályozás?

Az unibrace körömszabályozás során egy speciálisan erre a célra tervezett eszközzel történik meg a kezelés. A kezelések alatt arra törekednek a szakemberek, hogy a benőtt és beteg köröm a helyes irányba nőjön és megelőzze a köröm áttörését a bőr felé és csökkentse a fájdalmat, valamint a kellemetlen érzetet.

A körömszabályozó egy olyan drót, amit a körömágy és a köröm közé helyeznek. Az eszköz egyik felét a körmök széléhez, míg a másikat a köröm alatt helyezik el, ezáltal szabályozzák a köröm növekedését és így azt a helyes irányba terelik.

Hogyan történik a kezelés?

A kezeléseket csak szakképzett pedikűrösök alkalmazhatják, akik elvégezték az oktatást és tisztában vannak az eszköz és a megfelelő technika alkalmazásával. Először a lábak előkészítése történik meg. Lábfürdővel felpuhítják a lábat, a körömágyat, hogy sokkal könnyebb legyen az eszköz felhelyezése.

Az eszközt úgy helyezik fel, hogy az ne okozzon fájdalmat vagy egyéb kellemetlenséget. A szakember rendszeres időközönként ellenőrzi a beteg lábakat és az eszközt, hogy megfelelően illeszkedik-e és segíti-e a körmök növekedését a helyes irányba tartani.

A pedikűrös tanácsot is ad az ügyfeleknek a lábápolásra vonatkozóan, hogy a helyreállítás zökkenőmentes legyen.  Amikor a köröm már helyesen nő, akkor a továbbiakban már nincsen szükség a szabályozásra, így az eszközt eltávolítják.

Milyen lábápoló készítményeket érdemes használni?

A legtöbbször a bőroldós készítmények használatát is javasolják, így érdemes a balsan termékcsaládot közelebbről is megismerni. A kezeléseket csak minőségi termékekkel érdemes elvégezni, hiszen így érhetünk el látványos eredményt.

A termékcsaládban többféle ápolót is találunk, így bátran tegyük próbára annak érdekében, hogy lábunk újra ápolt és egészséges legyen.

Kép forrása: Canva.com

Hirdetés (X)