A repülőút a Kálvin téren kezdődik: kényelmi szolgáltatások a repülőtéri utasoknak Budapest belvárosában

airport hub

Csomagmegőrzés, beszállókártyák kinyomtatása, poggyászcímke nyomtatás és számos kényelmi szolgáltatás várja a Liszt Ferenc Repülőtér utasait Budapest belvárosában, a Kálvin téren.

A Budapest Airport által támogatott Universal Airport HUB-ban az utasok már a belvárosban elvégezhetik az utazás előtti teendőket, hogy az utolsó percig kiélvezhessék a budapesti városnézést és elkerüljék az esetleges repülőtéri sorbanállást. Az üzlet ráadásul pár perc sétára található a közvetlen repülőtéri járat, a 100E busz megállójától.

A repülőút a Kálvin téren kezdődik. A Budapest Airport által támogatott Universal Airport HUB számos olyan repülőtéri szolgáltatást hozott el Budapest belvárosába, amelynek köszönhetően az utasok időt spórolhatnak, és elkerülhetik a poggyászcímke nyomtatás és a check-in pult előtti repülőtéri sorbanállást.

Az utolsó városnézés kényelmes eltöltését segíti a csomagmegőrzés, de a Kálvin téri üzletben ajándékvásárlásra is van lehetőség, valamint a Nespresso kávékülönlegességeit is kipróbálhatják az érdeklődők.

Csomagmegőrzés és bőröndbérlés Budapest szívében

Az utasok kényelmét szolgálja a Universal Airport HUB legújabb szolgáltatása, amely lehetővé teszi, hogy a repülőtérre igyekvő utasok bőröndjeiket, a biztonságos és megfizethető csomagmegőrzőben hagyhatják reggel 7 és este 7 óra között minden nap, miközben még tesznek egy utolsó sétát a központban, vagy betérnek egy étterembe.

A Universal Airport HUB és a bereljborondot.hu együttműködésének keretében már arra is lehetőség van, hogy az utasok kedvező konstrukciók mellett béreljenek bőröndöt az utazásához, amely egyúttal a légitársaságok egyedi szabványainak is megfelel.

A bőröndbérlésnek köszönhetően mindig az utazáshoz legmegfelelőbb poggyásszal utazhatunk, helyet takaríthatunk meg az otthonunkban, emellett költséghatékony és környezetbarát megoldás is: nem kell olyan terméket vásárolnunk, amelyet csak ritkán használnánk, ezzel nem járulunk hozzá a túlfogyasztáshoz sem.

Poggyászcímke és beszállókártya nyomtatás a Kálvin téren

Több légitársasággal történő utazás esetén is lehetőség van arra, hogy az egyes szolgáltatásokat az üzlet nyugodt környezetében, kényelmesen elvégezhessék az utasok. A Kálvin téri üzletben a résztvevő légitársaságok utasai kioszk segítségével elvégezhetik az utasfelvételt és beszállókártyát nyomtathatnak.

Ha pedig a Wizz Air, az Air France-KLM, a Norwegian vagy az Aegan légitársasággal utaznak, a feladni kívánt poggyászaikat is felcímkézhetik, ezzel meggyorsítva a későbbi repülőtéri poggyászfeladás folyamatát: így a repülőtéren már csak le kell adni a csomagokat valamelyik önkiszolgáló pultnál.

Prémium ajándékok és hungarikumok

A Kálvin téri üzletben hungarikum és prémium ajándéktárgyakat is vásárolhat az utazó: a kínálatban szerepelnek minőségi hazai borok, kézműves sörök és pálinkák, különböző Zwack és Unicum termékek, valamint a 100%-ban természetes alapanyagokból készült Pödör termékek. A magyar kedvencek mellett olyan világmárkák termékei is megtalálhatóak a polcokon, mint a Ray-Ban napszemüvegei, vagy az American Tourister bőröndkollekciói.

Fontos azonban észben tartani, hogy 100 ml-nél több folyadékot – pl. egy üveg bort – csak a feladott poggyászban lehet szállítani, a kézipoggyászok esetében tízszer 100 ml a maximálisan felvihető mennyiség.

A Universal Airport HUB-nak köszönhetően tehát még kényelmesebben vághatunk neki az új kalandoknak. Az üzlet ráadásul folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal vár bennünket: hamarosan poggyászfóliázásra és a csomagméret ellenőrzésére is lehetőség lesz az üzletben.

airportHUB banner