A szodalit hatása az ember pszichéjére

szodalit hatása

Gyakran tapasztalja, hogy nem tudja úgy kifejezni a gondolatait, ahogyan szeretné? Vagy úgy érzi, mintha állandó köd venné körül a gondolatait, ami megakadályozza abban, hogy a lehető legjobban érezze magát? Ezek nem ritka problémák, sokan szembesülnek ilyesmivel. Szerencsére van néhány megoldás, ami segíthet ezeken az érzéseken. Az egyik a szodalit hatása révén valósul meg.

A drágakő rengeteg csodálatos előnyt kínál, amelyek az élet szinte minden területén javíthatnak. Ha álmatlanságban szenved, a szodalit hatásainak köszönhetően mély álomba merülhet. Az ásványt még az immunrendszer és az anyagcsere fokozására is használják.

A szodalit egy erőteljes kő, amit különféle tünetek enyhítésére és energetikai célokra használnak. Kétségtelen, hogy a csodálatos előnyei mindenkinek segíthetnek egészségesebb életet élni. Akár a gondolatai egyensúlyát, akár a jobb alvást vagy a fájdalom csökkentését szeretné elérni, a szodalit hatása segíthet. A legtöbb ember úgy aknázza ki a benne rejlő pozitívumokat, hogy elhelyezi valahol az otthonában vagy ilyen medált visel.

A kianit hatása a kommunikációban is megnyilvánulhat

Sokan viselnek magukon ilyen ásványból készült kiegészítőt, hogy stresszes időkben békét és nyugalmat teremtsen. A kék kianit hatása a kommunikáció segítésével és a pszichikai képességek serkentésével függ össze. Úgy gondolják, hogy az ilyen ékszerek viselése megnyitja a test központját a jobb kommunikáció érdekében.

A kianit ékszerek olyan álmokat adhatnak a viselőjüknek, amelyek tanulságos üzeneteket közvetítenek, segíthetnek mélyebben meditálni és feltárni a tudatalattiban rejtőző felismeréseket, sőt, enyhíthetik az izgatottságot vagy a dühöt, illetve segíthetnek a depresszióból való kilábalásban.

Egyesek úgy vélik, hogy a kianit hatása jobb meditációt, kommunikációt eredményezhet, és az összes csakra egyensúlyát is biztosíthatja. Egykor úgy hitték, hogy ennek a drágakőnek a hajra függesztése a föld mágneses erejét felhasználva ugyanúgy működik, mint az iránytű.

Ebből a célból az utazók a hosszú utazások során kihasználták a kianit hatásait, hogy mindig el tudjanak igazodni. Bár ez a drágakő nem számít születéskőnek, mégis a Mérleg, a Kos és a Bika csillagjegyekhez kapcsolódik.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)