A többrészes vászonképekről röviden

vászonkép

A lakberendezési kiegészítők közé tartoznak azok a faldekorációs darabok, amelyek különleges kialakításuknak köszönhetően képesek színt vinni a szürke hétköznapokba. A művészi festmények másolata és a gyönyörű tájképek mellett megjelentek a családi képek is. Mindehhez elég egyetlen megfizethető termék, a vászonkép.

A vászonképek világában a legkedveltebb darabok talán a többrészes változatok, amelyeket nagyobb méretben is megrendelhetünk. A következő cikkben ezekről ejtünk szót. 

Miért szeretjük jobban a többrészes összeállításokat?

Minden vászonképnek megvan a maga szépsége, bármilyen témát is dolgoz fel, azonban a legtöbben mégis vágyunk a többre, a jobbra, a szebbre, a nagyobbra. A vaszonkep.hu termékei például a nappaliban, a hálószobában és konyhában is csodálatosan festenek majd. De miért választjuk inkább ezeket?

A többrészes elképzelések mindig látványosabbak és modern hatást keltenek. Szinte teljesen szabad kezet kapunk a tervezésben. Rendelhetünk három-, négy- vagy akár öt-, hatrészes darabokat is. A képeket megegyező és különböző méretben egyaránt megvásárolhatjuk, attól függően, hogy milyen látkép él a fejünkben.

Szintén kísérletezhetünk a színvilággal: a színes, a fekete-fehér, illetve a különféle effektekkel ellátott változatok mind-mind tökéletesen mutatnak a falon. 

Hogyan rendelhetünk többrészes vászonképet?

A legtöbb profi weboldalon már meglévő sablonok közül választhatunk, de saját fotót ugyancsak feltölthetünk a felületekre. A paraméterek beállításával és az adatok megadásával kezdetét veszi a gyártói munka. 

A jobb helyeken alaposan, manuálisan ellenőrzik az általunk elküldött képeket, így nem fordulhat elő, hogy pixeles képet kapunk. Az ellenőrzést követően elküldenek nekünk egy szépen kidolgozott látványtervet, amelynek elfogadásával elkezdődhet a gyártás. Sőt, az igazán rendes vállalkozók még 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is ígérnek.

Milyen stílusú vászonképet válasszunk?

Ez megint a személyes ízlésünktől függ. A sablonok között általában mindent megtalálunk: állatos képeket, tájképeket, épületekről készült képeket. Ha a művészet iránt érdeklődünk, akkor mi is tölthetünk fel híres festményekről fotókat, gondoljunk csak bele, hogy milyen jól néznének ki otthonunkban! Szintén gondolkodhatunk családi fotókban, de akár még a kedvencünkről is készíthetünk néhány különleges képet. 

A legjobb pedig az egészben, hogy a vászonképek bármilyen alkalomhoz illenek: névnapi, születésnapi, búcsúbulis, lakásavató, esküvői vagy karácsonyi meglepetésnek egyaránt tökéletesek. Ráadásul a többrészes változatok már egy komolyabb értéket képviselnek.

A trend tehát azt diktálja, hogy minél egyedibb, minél művészibb, minél meghitebb képek kerüljenek a falra, amit minden családtag megcsodálhat majd. Miért ne választanánk a többrészes vászonképeket?

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)