Fedezd fel a C.S.M molekula titkát a bőrápolásban

Kleanthous

Az idő múlásával mindenkit elér az öregedés, a bőrünkön megjelenő apróbb-nagyobb jelek formájában. Azonban az innovációs törekvések mindig új távlatokat nyitnak a bőrápolás és az öregedésgátlás terén. Egy német vállalat, a KLEANTHOUS már három évtizede azon dolgozik, hogy a bőr öregedését természetesen és hatékonyan lassítsa. De mi is a titkuk?

Az igazi anti-aging alapja

Dr. Panaijotis Kleanthous, a márka alapítója mélyre hatolva, a sejtek közötti kommunikációt kutatta, és felfedezett egy apró peptidet, ami az öregedési folyamatokért felel. Ezt a c.s.m. molekulát, amely az öregedés lassításának kulcsát jelenti, az egész világon elsőként használta kozmetikai hatóanyagként. Ez az apró peptid a sejtek közötti információ szállításért felelős, ilyen módon teszi lehetővé a bőr egészségének és fiatalságának megőrzését a lehető legtermészetesebb módon.

Ezen molekulák nem csak a bőr szépségét és rugalmasságát állítják vissza, hanem hosszú távon fenntartható egészséget biztosítanak a bőr számára. Ez a kozmetikai innováció, mely a KLEANTHOUS márkát az anti-aging bőrápolás megkerülhetetlen szereplőjévé tette ezen a piacon.

Mi is az a C.S.M molekula?

KLEANTHOUS termékek kulcsfontosságú összetevői a cell supporting molekulák, melyek hatékonyan támogatják a bőr egészséges működését és fokozzák a bőr feszességéért felelős kollagén-, elasztin-, és hialuron-termelő képességét. Ezen molekulák használata teszi lehetővé, hogy a bőr hosszútávon visszanyerje rugalmasságát és egészséges kinézetét.

A vállalat kezeléseinek középpontjában a cell supporting molekulák mellett a sonorezonancia technológia áll, melyek magas szintű bőrregenerációt és bőrjavítást tesznek lehetővé.

Sonostar Matrix – sonorezonanciás kezelés

A KLEANTHOUS saját fejlesztése a Sonostar Matrix készülék. A Sonostar Matrix készülék sonorezonancia és fényterápia együttes erejével képes a bőrbe juttatni a cell supporting molekulákat, melyek az integrált fényterápiával együtt egyedülálló KLEANTHOUS-hatást biztosítanak. Eredmény?

A bőrünk megtisztul a kötőszövetig, fokozódik az oxigén- és tápanyagellátása, és a speciális fényhullámoknak köszönhetően élénkít, nyugtat, és még a nyirokelvezetést is segíti.

Eredmények

A KLEANTHOUS termékekkel végzett kezelések eredményeképpen a bőr visszanyeri fiatalságát, élettel telivé, ragyogóvá válik. A kezelésekkel és az otthoni termékekkel elért pozitív hatások hosszútávúak és láthatóak.

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)