Illatok, amiket permet formájában viselhetünk magunkon

testpermet

Ma már többféle módon is elérhetjük, hogy finom illatunk legyen, és ezáltal is pozitívan hassunk a környezetünkre. Használhatunk például isteni testápolókat, parfümöket, de ha ezek közül egyik sem válna be, akkor van más alternatíva is!

Ez pedig nem más, mint egy kellemes illatú testpermet, amit bárhol, bármikor magunkra tudunk fújni. A különféle márkák számos illatban kínálják ezeket, így szinte kizárt, hogy ne találnánk meg azt, amelyik passzol hozzánk.

Ha a parfümöt túl soknak érzed

Sok nő él-hal a kellemes illatú parfümökért, amiket magukra fújva elképesztően vonzónak és magabiztosnak érzik magukat. Vannak azonban olyan hölgyek is, akik bármilyen parfümmel is próbálkoznak, mindegyik illatát túlságosan, már-már zavaróan intenzívnek érzik, és emiatt nem tudják elképzelni, hogy egész nap viseljék. Ha mégis így tesznek, akkor kényelmetlenül érzik magukat.

Az is előfordulhat, hogy valakinek nincs problémája a parfümök illatával, egyszerűen csak még hosszas keresgélés, parfümtesztelés után sem találta meg azt a terméket, ami a kedvencévé vált volna, és amit szívesen hordana akár minden nap.

Nekik sem kell lemondaniuk a jó illatokról, hiszen számukra kitűnő alternatívát jelenthetnek a testpermetek. Különösen akkor, amikor jó idő van, és jól esik a bőrünknek, ha kicsit felfrissítjük egy könnyed, folyékony állagú készítménnyel.

Illatosít és hidratál is egyben

A testpermetek, akárcsak a parfümök, számos különböző illatban kaphatóak. Ha pedig valaki mellettük dönt, akkor részesül egy plusz előnyben is, mégpedig abban, hogy ezek a termékek nemcsak illatosítják a bőrünket, hanem hidratálják is azt. Erre a parfümök nem képesek.

Annak sincs akadálya, hogy a két terméket együtt használjuk, ha megtaláljuk azokat az illatokat, amiknek az együttes kombinációja elnyeri a tetszésünket. Így az intenzív illatról, a kellemes permetről és a bőrünk hidratálásáról sem kell lemondanunk.

Találd meg a hozzád passzoló testpermetet!

Az Akciósillat webshop kínálatában sokféle szuper termék közül választhatsz. Mindenképp olvasd el az illatösszetételüket, azok ugyanis rálátást adhatnak arra, hogy mégis milyen illatra számíthatsz, és bátran rendelj rögtön kétfélét, hogy tudd őket váltogatni!

A finom illat ugyanúgy a megjelenésünk része, mint a ruhánk vagy a frizuránk. Nem feltétlenül kell azonban parfümökhöz nyúlni, ha azokat túl intenzívnek érezzük, vagy ha még nem találtuk meg az „igazit”. Bátran használhatunk testpermeteket is, amik nemcsak jó illatot kölcsönöznek, hanem még a bőrünket is hidratálják.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)