Kedvenc bőrből készült ékszereink

bőr karkötő

Az ékszerek öltöztetnek. Ez alighanem vitán felül áll, mégis sokan vannak, akik nem szívesen viselnek ékszereket. Nekik a legfőbb érvük az, hogy egyszerűen nem stílusuk, nem szívesen viselnek magukon fémeket, gyöngyöket, különböző csillogó köveket. Szerencsére azonban számukra is van megoldás, ugyanis a bőr karkötők például egy teljesen más világot képviselnek, mint a klasszikus értelemben vett karkötők és nyakláncok.

A legnépszerűbb bőrből készült ékszerek:

  • Karkötők: a bőrből készült karkötők nagyon sokfélék lehetnek, egyszerűbb és díszesebb, elegánsabb, letisztultabb és látványosan darabok egyaránt készülhetnek. A legkülönbözőbb kiegészítőkkel lehet őket feldobni, fém kapcsokkal, rátétekkel lánc darabokkal, fonott bőrrel, apró fém gyűrűkkel, de akár színes gyöngyökkel, kövekkel, kagylókkal is. Maga a bőr is lehet különböző színű, így mindenki megtalálhatja azt, ami illik a stílusához, és megfelel az ízlésének. Sokféle bőr karkötő közül válogathatsz például itt: https://karkotoshop.hu/termekkategoria/karkoto/bor-karkoto.
  • Nyakláncok: A bőr nyakláncok is óriási népszerűségnek örvendenek, valószínűleg azért, mert kevésbé a klasszikus, elegáns stílust képviselik, sokkal inkább megállják a helyüket egy lazább öltözékhez. Általában fémből készült medálokkal szokás kiegészíteni magát a bőr nyakláncot, ami lehet egy egyszerűbb szál bőr bármilyen színben, de lehet fonott bőr, és akár többszínű is. Maga a nyaklánc is lehet azonban egy vastagabb bőrszíj, rajta gyűrűkkel, medállal.
  • Fülbevalók: érdekes megjelenést kölcsönözhetnek a bőr fülbevalók, amik lehetnek különböző módon fonottak, lehetnek rojtosak, de akár mintásak is. Lehet az egész fülbevaló bőrből, de kiegészíthető fémmel vagy akár a fával is, sőt, köveket is tartalmazhat. Ha valami egyedit szeretnél, ezekkel garantáltan nem nyúlhatsz mellé, plusz előny, hogy nem nehezek, ezért nem húzzák le a fület.
bőr karkötő

Kép forrása: Karkotoshop.hu

Ha eddig még nem próbáltad ki a bőr ékszereket, itt az ideje, hogy megtedd! Amennyiben azt gondoltad magadról, hogy nem vagy egy ékszeres típus, könnyen lehet, hogy éppen ezek a kiegészítők fognak annyira tetszeni, hogy a jövőben sokkal több ékszert viselsz majd.

Kép forrása: Karkotoshop.hu

Hirdetés (X)