Kötött pulóver

kötött pulóver

Amikor eszünkbe jut az ősz és a tél, szinte rögtön a réteges öltözködés fontosságán és annak kivitelezhetőségén kezdünk el gondolkodni, hiszen fázni egyikünk sem igazán szeret.

A hidegebb hónapokban jellemzően több réteget hordunk, mégis legkedvesebb és legmelegebb ruhadarabként először egy puha, vastag kötött pulóvert szeretnénk kabátunk alatt tudni.

A kötött pulóver egy olyan alapdarab, amiből szinte soha nem elég, és minden hölgy gardróbjában sorakozik belőle néhány különböző színű és mintázatú darab.

Pulóver webáruház

A budmil pulóver webáruháza csinos és jó minőségű kötött pulóvereket sorakoztat fel, amik gyönyörű színükkel, változatos kötési mintájukkal azonnal rabul ejtik a női- és férfiszíveket egyaránt.

Kevés olyan ruhadarab van, mint a női kötött pulóver, hiszen finom anyaga és szabása azt az érzetet kelti bennünk, hogy le sem akarjuk venni. Tökéletes választás a munkahelyre, például egy üzleti ebéden való részvétel alkalmával, de a téli otthonülős estéken is szívesen belecsomagoljuk magunkat.

A kötött pulóverek számos variációja megtalálható a budmil weboldalán, a környakú verziótól a v-nyakún keresztül, egészen a garbóig.

Manapság egyre inkább előtérbe kerül a komfort jelenléte a hétköznapokban, így az utcai trendek is ehhez igazodnak. A női kötött pulcsi fontos szerepet képvisel a kényelem világában, hiszen egyre többet viselik leggingsel, vastag zoknival és edzőcipővel vagy akár csizmával. Talán nem is tudnánk kényelmesebb öltözéket összeállítani a mindennapokra.

Nemcsak szabadidőnkben ragaszkodunk ehhez a ruhadarabhoz, hanem a munka világában is. Ha az irodába, megbeszélésre, tárgyalásra készülünk, akkor nagyszerűen megállja a helyét egy sötét színű, v-nyakú pulóver, ami alá szinte kötelező csinos, fehér inger viselni, megfelelő kiegészítőkkel.

Női és férfi kötött pulóverek

Környakú? V-nyakú? Garbó? Neked melyik a kedvenced?

A női- és férfi kötött pulóver egy olyan Jolly Joker, amit szinte bárhol és bármikor viselhetünk, persze, ha az időjárás megkívánja.

A budmil kínálatában találhatók visszafogott színű darabok, mint például szürke, fekete, sötétkék, törtfehér, és szikrázó színűek is, mint az intenzív viola és az élénk narancs.

A környakú pulóvert minden hétköznapi tevékenység során viselhetjük, hiszen ez egy basic darabnak számít.

A v-nyakú kötött pulcsit előszeretettel viselik a férfiak inggel és elegáns chino nadrággal, chelsea stílusú csizmával, hiszen határozottságot és eleganciát sugall ez az outfit.

A másik nagy kedvenc, amiért rajongunk, az a finomkötésű garbó, ami egy sportzakóval és elegáns cipővel szinte megtestesíti a tökélyt.

Kardigánok

Ha még nincs elég hideg egy igazán vastag kötött pulóverhez, akkor a kardigán a megfelelő választás az átmeneti időszakban, ami szintén alapdarabnak számít a gardróbokban.

Kardigánból is elérhetők sportos és elegáns darabok, kapucnival vagy anélkül, cipzárral, gombbal vagy patentos kivitelben.

Látogass el a budmil weboldalára, és szerezd be a szívednek kedves darabot!

Összefoglalás

Beújítanál egy puha kötött pulóvert vagy kardigánt? Még nem találtad meg az igazit? Akkor hadd hívjuk fel a figyelmed a budmil kínálatára, ahol a komfort és a minőség kéz a kézben jár a stílussal.

Kép forrása: Budmil.eu

Hirdetés (X)