Kültéri kamera rendszer vásárlási tanácsok

kültéri kamera rendszer

A kültéri kamera rendszer abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha a gazdag műszaki tartalom mellett, masszív kialakítással is rendelkezik. Mivel ezek a berendezések kifejezetten kültéri használatra vannak szánva, fontos, hogy remekül állják a sarat a sokszor mostoha időjárási és környezeti viszonyokkal szemben.

Az esőzések, szél, fagy és erős UV sugárzás ugyanis könnyen kárt tehetnek azokban a biztonságtechnikai eszközökben, amelyek nem kifogástalan anyagminőséggel készültek, és emiatt nem elég strapabírók.

A kültéri kamera rendszer ideális burkolatáról

Az IP (Ingress Protection) burkolattal rendelkező berendezések minden elvárásunknak megfelelnek, ha a hosszú távú, zavartalan működés kerül terítékre. Az IP burkolattal ellátott kültéri kamera rendszerek elektronikus alkatrészei maximális védettséget élveznek a korábban már említett negatív környezeti viszonyokkal szemben.

Ha tehát a kültéri kamera rendszer vásárlásra kerül a sor, mindenképpen azoknak a berendezéseknek érdemes bizalmat szavazni, amelyek kompromisszumoktól mentes színvonalat reprezentálnak.

Igen, ezeknek a biztonságtechnikai eszközöknek magasabb az ára, mint a minőségükben középkategóriát képviselő egységeké, viszont hosszútávon nem is kérdés, melyik berendezés biztosítja a maximális felhasználói elégedettséget.

Ne adjunk lejjebb az elvárásainkból

A szakemberek és az elégedett felhasználók tanácsát megfogadva válogassunk a digitális, 5-8 Megapixel felbontású kamerák felhozatalából, melyek opcionálisan már éjszaka is képesek színes képet rögzíteni!

Ha a telepítés helyszínén az internetkapcsolat kiépítése is megoldott, az okostelefonunkra telepített applikáción keresztül élőben is az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk az odahaza történt eseményeket, hála a távoli betekintés funkciónak.

Bár alapvetően nem elvárás, mégsem árt, ha a kültéri kamera rendszer dizájnja is jelesre vizsgázik. Egy minden ízében elegáns kialakítást élvező egység ugyanis nem bontja meg a családi ház gondosan kialakított külső dizájnját, hanem szépen belesimul az összképbe.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)