Ovális hátitáska

hátitáska

A budmil ovális hátitáskái szinte kötelező iskolai kelléknek számítanak, ezért, ha még nem találtátok meg a sulikezdésre az ideális hátitáskát, akkor itt az ideje, hogy körül nézzetek a budmil weboldalán!

Hátizsák gyerekeknek

A hátizsák kiválasztása nagy feladat a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A szülők a jó minőségű, könnyen tisztítható hátitáskák mellé teszik le a voksukat, a gyerekeknek viszont leginkább a táska külső tulajdonságai fontosak.

A budmil hátizsák kínálatában a szülők és a gyerekek is megtalálják a számunkra fontos szempontokat képviselő darabokat, így mondhatni bármelyik korosztály kedvére válogathat az egyszínű, színes, mintás, pöttyös ovális hátizsákjai közül.

Női és férfi hátizsák

A hátizsák az egyik legkényelmesebb viselet a hétköznapokra, a kirándulásokhoz, bevásárláshoz, esetleg a hosszú hétvégéhez szükséges váltóruha cipelésére, így szinte kötelező kiegészítőnek számít a nők és férfiak körében egyaránt.

A budmil hátizsákjai minőségi, vízlepergető poliészterből készülnek, ami megkönnyíti a tisztítás folyamatát. A hátizsákok praktikus kialakításúak, hiszen külön irattartó résszel, kulacstartóval, praktikus rendezőzsebekkel bírnak, így mindennek meglesz a helye.

A női hátizsákok színes mintás verzióban elérhetők, a férfi hátizsákoknál pedig jellemzően a sötétebb színek dominálnak, mint például fekete, szürke, sötétkék.

Budmil ovális hátitáskák

A budmil ovális hátitáskái remek kialakításuknak köszönhetően mindenkit levesznek a lábukról. A praktikus rendezőzsebeknek hála minden holminkat kényelmesen tudjuk tárolni, legyen szó könyvekről, nesszeszerről, váltóruháról vagy kulacsról.

A légcsatornás hátrész kialakítása ergonómiai szempontból is figyelemreméltó, kialakítása kíméli a hátra és gerincre nehezedő terhelést, a párnázott és íves vállpántok pedig védik a vállat.

A budmil ovális hátitáskák elérhetők kisebb és nagyobb méretben is, az állítható vállpántok segítségével pedig könnyedén beállítható a kényelmes, hátunknak és vállunknak megfelelő méret.

Összegzés: Nem találtad még meg a tökéletes hátizsákot? Akkor itt az ideje, hogy ellátogass a budmil weboldalára, és levadászd a tökéletes darabot!

Kép forrása: Budmil.eu

Hirdetés (X)