Szeretnél egész évben dolgozni, és jól keresni? Akkor válaszd a külföldi munkavégzést!

fémipar

A nyakunkon az ősz, és egyre közelebb kerülünk a téli időszakhoz, amikor minden kicsit lelassul körülöttünk. Ez akár jó dolog is lehetne, kivéve akkor, ha elfogynak a jól fizető munkalehetőségeid, s állás és jövedelem nélkül maradsz hónapokig.

Ha nem akarod, hogy az időjárástól függjön, hogy van-e munkád és fizetésed, és csak a karácsonyi ünnepek alatt szeretnél egy kis leállást, akkor olvasd el ezt a cikket, mert elmondjuk, hogyan tehetsz szert magas fizetésre egész évben – külföldi munkavállalással!

Ahogy sárgulnak a falevelek, és egyre hűvösebb van, egyre többet esik az eső, szépen lassan leállnak az építkezések és a kinti munkák, amelyekből eddig meg tudtál élni. 

Bár ezek a munkák viszonylag jól fizetnek, a hátrányuk, hogy teljesen kiszámíthatatlanok és bizonytalanok. Hiszen, ha bejön egy hideg, esős nap, máris „megáll az élet”, s Te ott maradsz munka és pénz nélkül. 

Pedig éppen most van szüksége a legtöbb embernek magasabb jövedelemre, hiszen a fűtésszezon miatt sok család kiadásai megnövekednek a magasabb rezsi miatt. 

Ha végleg el szeretnéd felejteni az anyagi gondokat, és nem akarsz többet azon stresszelni, hogy vajon lesz-e télen munkád és pénzed, akkor olyan munkahelyet kell választanod, ahol egész évben van munka, jól megfizetnek, nem kell látástól vakulásig dolgoznod, és lemondanod a magánéletedről – vagyis túlórák, plusz műszakok és hétvégi munka nélkül is jól kereshetsz. 

Nem hiszed, hogy létezik ilyen? Pedig a problémáidra van megoldás: méghozzá a külföldi munkavégzés! 

Biztos eszedbe jutott már Neked is, hogy külföldön a jelenlegi munkabéred többszörösét is megkereshetnéd. 

Ha eddig azért nem jelentkeztél külföldi munkára, mert nem beszélsz nyelveket, és féltél, hogy hónapokig nem láthatnád a családodat, akkor itt az ideje, hogy újragondold ezt a lehetőséget! 

Ha magyar munkáltatón keresztül vállalsz külföldi munkát, akkor magyarokkal fogsz dolgozni Németországban, és egyáltalán nem lesz szükséged nyelvtudásra! 

A családodtól sem kell sokáig távol lenned, ugyanis minden hónapban egy teljes hetet kapsz a pihenésre, amikor hazautazhatsz a szeretteidhez! 

Ráadásul nem fogja a fizetésed jelentős részét elvinni az albérlet és a rezsi, mivel arról a munkaadód fog gondoskodni. 

Továbbá leveszik az összes adminisztrációt a válladról, így nem kell mindenféle papír kitöltögetésével foglalkoznod, csupán a munkában kell odatenned magad. 

A TB fizetés miatt sem kell aggódnod, mivel külföldi kiküldetésben fogsz dolgozni magyar bejelentéssel. Németországban egy általános baleset- és betegbiztosítást vehetsz igénybe. 

Ugye, hogy jól hangzik? 

Ha szeretnél jelentkezni külföldi betanított fizikai munkára, csak a telefonszámodat kell megadnod, és a cég felveszi veled a kapcsolatot, hogy még többet megtudj a lehetőségről. 

A szerződéskötés miatt sem kell utazgatni, mert a teljes felvételi eljárás interneten keresztül zajlik. A megadott, személyes adatok alapján készül el a szerződés, amelyet majd a helyszínen írhatsz alá, s később e-mailen keresztül, digitális formában megkapsz. 

Mire vársz még? Jelentkezz, és vágj bele a külföldi munkavégzésbe még idén! 

Kép forrása: Unsplash.com / Szerző: Clayton Cardinalli

Hirdetés (X)