Színvonalas hajdúsítás 100%-ban természetes hajjal

hajdúsítás

A színvonalas hajdúsítás nem csupán egy nagyszerű szolgáltatás. Jóval több ennél, hiszen azon kívül, hogy esztétikailag előnyösebb eredménnyel ajándékozza meg a hölgyeket, egy olyan, talán örökre elveszettnek hitt ajándékkal szolgál, amelynek értéke felbecsülhetetlen: visszaadja a szebbik nem képviselőinek magabiztosságát.

Dióhéjban: a hajdúsítás múltja és jelene

A póthajat többen pepiként vagy tupéként ismerik. E két megnevezés negatív csengése a múltban gyökerezik, amikor még nem álltak a szépségipar rendelkezésére azok a technikák és alapanyagok, amelyek segítségével igazán minőségi terméket tudtak volna alkotni a szakemberek.

Természetesen napjaink póthaja minden tekintetben felülmúlja a híres/hírhedt előd kvalitásait – ezek a modern pepik a megszólalásig idézik a tulajdonosuk természetes haját, tökéletesen belesimulva a személyiségükbe, ezáltal is emelve az igényes, esztétikus megjelenés egészét.

Ami garantáltan nem segít, az a tupírozás

Az intenzív, váratlanul jelentkező hajhullás, kopasz foltok kialakulása iszonyatosan nagy lelki terhet ró a hölgyekre, akik eleinte tupírozással próbálják megoldani a problémát, sajnos eredménytelenül. Sőt, a drasztikus hajformázási módszerekkel inkább rontanak a helyzeten, hiszen azok nagymértékben roncsolják a hajszálak szerkezetét.

Hajdúsítás- célkeresztben a prémiumminőség

A kifogástalan szakmai renoméval rendelkező, a vendégek körében elsöprő népszerűségnek örvendő Rose Hair Stúdió szalonjában a hajdúsítás prémiumszínvonalú szolgáltatást takar. A mesterfodrász által használt póthaj 100%-ban természetes hajból készül, kompromisszumok nélküli prémiumminősége pedig kézzel fogható.

Az instant haj speciális anyagba van beleszőve, amely az előnyös tulajdonságainak köszönhetően engedi lélegezni a bőrt, és kényelmes viseletet is biztosít. A Rose Hair Stúdió vendégei tanácsadással segítve választhatják ki a számukra ideális instant hajat, amit természetesen a későbbiekben formázhatnak, illetve bármilyen fodrászati eljárásnak alávethetnek.

A hajdúsítással azonnali, gyors és látványos eredményeket érhetnek el a hölgyek, visszakapva nőiességük egyik szimbólumát, a dús, ragyogó hajkoronát.

Kép forrása: Rosehairstudio.hu

Hirdetés (X)