Testápolás természetesen, gyógynövényekkel

testápolás

A kellemes idő beköszöntével különösen fontos a hatékony bőrápolás, hiszen a szabadban töltött órák idején számolnunk kell a napsütés és a víz megterhelő hatásaival. Az efféle környezeti hatások nagymértékben igénybe veszik bőrünket.

A fényvédelem mellett a napozás utáni ápolás is elengedhetetlen feladatunk.

Fokozottabb gondoskodás natúr szemlélettel

A napfény és a hosszas fürdőzés jelentősen szárítja bőrünket, akár természetes vizekben relaxálunk, akár strandon kapcsolódunk ki. Gondolunk például a só, illetve a klórtartalom szárító befolyására. Ez pedig teret enged a gyorsabb bőröregedési folyamatoknak is.

Szerencsére sokat tehetünk a kiszáradása ellen, amely a ráncok megelőzésében kiemelten lényeges. A BIOLA Webshop komplex bőrtápláló készítményeinek alkalmazásával a testápolás még hatékonyabbá tehető, és erősen hidratálnak sőt, bőrtápláló hatóanyagokban is gazdag testápoló balzsamok, tejek- krémek.

Az egyik teendőnk, hogy az elvesztett nedvességtartalmat visszapótoljuk hidratáló testápoló kozmetikumokkal, a másik pedig, hogy emellett tápláljuk is bőrünket növényi olajok, kivonatok révén. A natúr- és biotermékek a nyári hőségben is levegőzni engedik a bőrt, ellentétben a szintetikus ásványi olajokat tartalmazó készítmények fullasztó hatásával.

Mindenképpen természetes komponensű készítményeket válasszunk, melyek kizárólag növényi összetevőket tartalmaznak, mentesen az allergiát, irritációt kiváltó alkotóelemektől, valamint mesterséges színezékektől, illatanyagoktól.

Komplex testápoló készítmények a természetesség jegyében

Amennyiben a céljaink között szerepel a tartósan hidratált bőrfelszín fenntartása, segítségünkre lehet a BIOLA Bio hárs kéz- és testápoló balzsam. Hársvirág, csicsóka és lenmag kivonatai révén kellő mértékű hidratációt biztosít, kínai bazsalikom kivonata pedig gyulladáscsökkentő hatást közvetít.

Ezenfelül tartalmaz regenerációt támogató összetevőket is, mint például az allantoin és a cickafarkfű kivonat. Antioxidáns komponenseivel pedig hatékonyan felveszi a harcot a napfény indukálta szabadgyökképződés ellen.

Egy másik bőrtápláló olajokban gazdag készítmény a Naturissimo görögszéna birs rejuvenáló testápoló, mely értékes hatóanyagainak köszönhetően segít egy fiatalos, üde bőrállapot megteremtésében. Tápláló, hidratáló, rejuvenáló ápolótermék, melynek nagy hasznát vehetjük a napozás utáni bőrápolási rutinunk során.

Használjuk ki a gyógynövények szépítő erejét!

Ne adjuk alább, vegyi szemléletű kozmetikumok paraffinolajos testápolók helyett döntsünk a bio szemléletű, növényi olajokban gazdag természetes megoldások mellett! Bőrünknek minden tekintetben a legjobb jár, ebbe beletartozik a kellő mértékű fényvédelem, a gondos testápolás és a káros összetevők mellőzése!

A szépségmegőrző rutinunk segítségével minden életkorban lehetünk fiatalosak, sugárzóak. Miért ne használnánk ki a gyógynövények szépítő varázsát?

Hirdetés (X)