A minőségi babahordozók jellemzői

babahordozó

Amikor egy kisgyermek megszületik, számos babaholmit szerzünk be számára. Nemcsak a babaápolási termékekre, kis ruhácskákra kell itt gondolni, hanem olyan fontos kiegészítőre is, mint a babahordozó. Lássuk, mi alapján érdemes választani a kínálatból!

Tanácsok a fontosabb babaholmik beszerzéséhez

Számos babaholmit, babaszobai bútort már azelőtt megvehetünk, hogy a picur megszületne. Érdemes időben gondoskodni minden fontosabb kellék beszerzéséről, és a legjobb, ha mindezt egy helyen tudjuk megvásárolni.

A kórházból való hazaszállításról se feledkezzünk meg, ehhez nagyon fontos egy olyan gyerekülés, amiben az újszülöttek is utazhatnak. A Baby Lion babahordozói között nagyon jó minőségű és biztonságos termékeket találunk, itt célszerű megrendelni azt, amelyik elnyerte tetszésünket.

A Baby Lion babaáruházban minden megtalálható, ami a kismamáknak és a babáknak kellhet. Az üzlet széles választékkal áll a vásárlók rendelkezésére, legyen szó bababútorokról, babaszobai vagy utazási kiegészítőkről, játékokról, babaápoláshoz és -etetéshez szükséges kellékekről.

A népszerű babaszakáruház immár 10 éve van jelen a piacon, és a termékkínálatuk folyamatosan bővül. Fő márkájuk a Lionelo, de már az Avionaut márkájú babahordozó is kapható boltjukban. Ismerkedjünk meg ezzel az újdonsággal!

Mitől olyan különlegesek az Avionaut babahordozók?

Amikor valakinek gyermeke születik, természetes, hogy a legnagyobb biztonságban szeretné tudni. Nem mindegy tehát, milyen utazási kiegészítőt választ az autós utazásokhoz számára. Nem szabad sokáig halogatni a döntést, hiszen az újszülötteket a kórházból pár napon belül haza kell szállítani, és már ekkor nagy szerepet kap a megbízható babahordozó.

Az Avionaut márkájú hordozók minden kritériumnak megfelelnek, ami a biztonságot illeti: a német ADAC teszten elért eredmények is erről tanúskodnak. Egy másik szervezet, a német AGR – gerincvédelemmel foglalkozó egyesület – is magas minőségűnek ítélte meg az Avionaut gyereküléseket.

Azonban nemcsak biztonságosak ezek a hordozók, hanem praktikusak és esztétikusak is! Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyű bennük a babát hordani, de a kocsiba is egyszerűen rögzíthetők.

Az Avionaut Pixel Pro I-Size babahordozó mindössze 2,5 kilogramm, ami igazán különlegessé teszi ezt a terméket. A Baby Lion webáruházban többféle színben is elérhető, igényeink szerint lehet köztük választani.

Mit érdemes még tudni az Avionaut Pixel Pro I-Size babahordozóról?

  • A babahordozó újszülöttkortól használható, amíg a gyermek a 13 kilogramm súlyt el nem éri.
  • A hordozó rendkívül ergonomikus, környezetbarát EPP anyagból készült.
  • Az UV-szűrővel ellátott kupola levehető.
  • A betét kényelmes elhelyezkedést biztosít a gyermek számára az ülésben.
  • A terméklapon azt is megadták, mely autókba szerelhető be a biztonságos babahordozó.

Minden további információért érdemes felkeresni a Baby Lion babaszakáruház ügyfélszolgálatát, illetve ellátogatni budapesti üzletükbe.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)