Esküvői ruha stílusok az egyes csillagjegyeknek

esküvői ruha

A tökéletes és testhezálló esküvői ruha kiválasztás legtöbb esetben egy igen hosszú és megterhelő folyamat. Mivel sok időt és rengeteg energiát igényel, így a menyasszony rendszerint stresszes, hiszen a készülődés során mindig vannak nehézségek.

Az esküvői gyűrű választékában kapható egyedi ékszerek mellett tehát a ruhára is hangsúlyt kell fektetni, hiszen a kiegészítő mellett a ruha kapja a legnagyobb hangsúlyt. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek milyen ruha illik!

Esküvői ruha csillagjegyek alapján

Minden csillagjegy más és más, így sokszor már a kinézetről megmondható, hogy valaki mikor született. Nincs ez másként az esküvői ruha kapcsán sem, hiszen az oroszlán itt is szeret feltűnést kelteni, a mérleg pedig szereti a letisztult és egyedi darabokat. De vajon kihez milyen passzol?

A kos egy izgalmas és különféle látványos elemekkel tűzdelt jumpsuitot választ a legtöbb esetben, ami remekül passzol ehhez a szenvedélyes és energikus jegyhez. A soron következő a bika, aki inkább a könnyedebb, hosszabb fazonokat részesíti előnyben. Az érzéki és tökéletes ízléssel született bikákhoz legjobban a sifon és a csipke passzol, de szóba jöhet minden egyszerű és elegáns anyag.

Ami az ikreket illeti, a nyitott és humoros jegyhez a kétrészes darabok állnak a legközelebb. Az alsó rész tekintetében szeretnek kísérletezni, sok ilyenkor született menyasszony választ nadrágfazont esküvőre. A rákok viszont igazán romantikusak és álmodozók, így hozzájuk legjobban a klasszikus fazon passzol, aminek részelti kapcsán csak az egyéni ízlés határozza meg, hogy mi kerül rá.

Ellenben az oroszlánnal, aki szereti a pompát és a kreatív megoldásokat. Szerencsére bőven akad olyan szabás, amiben akár több órán át is kényelmesen és a központban érzik magukat.

Ősszel születettek esküvői ruhái

Az első őszi jegy a szűz, ami egy földhöz közel álló embert jelent. Kerüli a feltűnést, azonban szereti az ízléses kivágott ruhákat, amik jól illenek a személyiségünkhöz. Híresek arról, hogy nemcsak az életben szeretnek törekedni a részletekre, hanem bizony az öltözködésben is.

A mérleg viszont diplomatikus és barátságos, kerüli a konfliktusokat, így egy sima mell alatt húzott lágy esésű változat tökéletesen passzol hozzá. Ami viszont a skorpiókat illeti, szenvedélyes emberek, így szívesen döntenek a szatén anyag mellett, ami majdnem olyan, mintha egy hálóruhában jelennének meg.

Téli csillagjegyek választásai

A nyilasok számára remek megoldás lehet egy csípőt éppen hogy kiemelő, lefelé lágyan eső esküvői ruha, ami a kalandos és vidám jegy számára talán a legjobb választást jelentheti. Ami viszont a realista bakokat illeti, ők a klasszikus vonalat követik, így letisztult és időtlen darabokat részesítik el.

Ellenben a vízöntőkkel, akik még ebben is szeretik a különlegességeket. A lázadó jegy több mindent szeret társítani egymással, így nem lehet mondani, hogy az unalmas stílust képviselnék.

A halak viszont inkább a tengert és a lágy hullámokat idéző ruhákat választják. Az álmodozó és együttérző személyiségű emberek számára a legjobb megoldás egy vállnélküli, istennő-szerű modell, amiben kellemesen érezhetik magukat.

Összegezve: Talán Te is magadra ismertél a saját jegyed alapján? Nem csoda, hiszen a legtöbb esetben meg lehet mondani már egy-egy ruháról is, hogy valaki mikor született.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)